Skip to content

Настя казала, що вклала сина спати: мама загиблої на Перемозі дівчини про останню розмову з донькою

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинула Анастасія Ігнатенко з родиною

Теракт, який влаштувала росія у Дніпрі 14 січня, забрав життя 45 людей, серед яких 6 – діти. Немає слів, щоб висловити біль та жалобу за кожним, кого вбила країна-терорист. Стало відомо, що від ракетного удару загинула Анастасія Ігнатенко з родиною – чоловіком Дмитром та їх 1,5-річним синочком Макаром. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на пост колеги загиблої жінки Дмитра Гака.

Дівчина працювала в Дніпрі тренеркою з акробатики. Мама Анастасії на момент трагедії проживала в Польщі. Тільки но дізнавшись про трагедію в Дніпрі, поспішила в Україну, адже донька з чоловіком перестали виходити на зв’язок.

Ми родом із Запорізької області. Настя після школи поїхала навчатись у Дніпро, тут і залишилась, познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. Вони дуже довго зустрічались, не так давно розписались. Ви б бачили, якими щасливими вони були з чоловіком, коли у них народився синочок. Настя приділяла час і Макарчику, і працювала. Донька — майстер спорту зі спортивної акробатики. У Дніпрі знімала зал та тренувала діток. Після повномасштабного вторгнення Анастасія з сином поїхали до мене у Польщу, так мені було спокійніше за них. Тут і я допомагала, і старший син. Але дочка дуже сумувала за чоловіком та Україною. Тому через п’ять місяців повернулась назад», – розповідає Ольга Ігнатенко.

Молоде подружжя мешкало в іншому районі Дніпра. На Перемогу переїхали за тиждень до трагедії. Винаймали квартиру на 7 поверсі зруйнованого під’їзду.

Ракетний удар у Дніпрі 14 січня: що буде із зруйнованим будинком

Востаннє Настя телефонувала у суботу, 14 січня, о другій дня. Все було добре. Дочка повідомила, що поклала Макарчика спати. Коли я набрала Настю о 15:30, телефон був уже вимкнений”,  – розповіла мама Насті Ольга.

Жодних слів не вистачить, аби втамувати горе матері, яка в одну мить втратила доньку, зятя, онука…росія має відповісти за кожний злочин, кожну смерть, кожну сльозу українця. Ніколи не пробачимо!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: