Skip to content

Ракетний удар по Перемозі: Борис Філатов розповів, куди цілились росіяни (Відео)

Софія Танченко

Ракетний удар по Перемозі: Філатов розповів, куди цілились росіяни

14 січня російські окупанти завдали нищівного ракетного удару по Дніпру. Постраждала багатоповерхівка на ж/м Перемога. Два підїзди повністю зруйновані (72 квартири), 236 квартир – не підлягають відновленню. Загинуло 45 мирних жителів, 80 – постраждалих. Досі не вдалося ідентифікувати тіла всіх загиблих. Станом на 13.30 17 січня пошукова операція завершена. Але місто ще не скоро оговтається. У ефірі програми “Васильєвський острів” на 11 каналі мер Дніпра Борис Філатов припустив, куди могли цілитись росіяни, передає “Наше місто“.

“Я людина не військова, а цивільна. Але я вже казав, це як “Секрет Полішинеля”. Ми всі розуміємо, що вони стріляли ракетою Х-22 в напрямку Придніпровської ТЕС. Бо на Перемозі немає ніяких військових частин чи інфраструктурних об’єктів. Це звичайний житловий масив. На 99% впевнений, що вони “пульнули” цією ракетою по Придніпровській ТЕС, але промахнулись і влучили у житловий будинок. Це велика ціль, а ракета дуже не точна”, – розповів Філатов.

За завданням мера Дніпра Бориса Філатова мешканцям постраждалих квартир, а це понад 400 осіб, було запропоновано тимчасове житло у двох школах (що розташовані неподалік), дитячо-юнацькому центрі «Штурм» та кімнати у гуртожитках. Там були створені всі умови для тимчасового проживання.

Довідково: Секрет Полішинеля — таємниця, яка всім і так відома.

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: