Skip to content

У Дніпрі потерпілим сім’ям виплатять по мільйону гривень готівкою для придбання житла

Ракетний удар по Перемозі: мільйон гривень - Наше Місто

Місто продовжує допомагати потерпілим. В етері одного з українських телеканалів голова Голова Громадської ради при міськраді Дніпра Геннадій Корбан оголосив, що міська рада Дніпра прийняла рішення видати кожній потерпілій сім’ї, яка залишилась без квартири, по мільйону гривень готівкою для якнайскорішого придбання житла на вторинному ринку. До цієї допомоги  планують долучитися і великі благодійні фонди, такі, як Kiddo і Фонд Рината Ахметова. Цей спосіб допомоги Геннадій Корбан вважає найдієвішим для якнайскорішого придбання житла для людей, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

Лідером в уможливленні громадської допомоги постраждалим від ракетного удару став НВК №66. Його співробітники зібрали  та оприлюднили відомості про долю своїх учнів, випускників, працівників та їхніх рідних. На сьогодні таких людей уже 35.

Там же розміщені номери банківських карток їхніх рідних, на які кожен може переказати гроші для допомоги – https://t.me/korbanofficial/772

На момент, коли більшість врятованих залишилися без речей, квартир, гаджетів і документів (відновлення яких потребує часу), але мають банківські рахунки, перекази на картки потерпілих та їхніх рідних залишаються найдієвішим засобом короткострокової допомоги.

Щодо прихистку, одягу, взуття, засобів гігієни, їжі і води, у цьому наразі потреби потерпілих задоволені.

Незважаючи на зосередження на допомозі потерпілим, міська влада  продовжує допомагати людям із ліквідацією   аварійних ситуацій.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: