Skip to content

«Наполеон» за 20 хвилин: cекретний рецепт без мороки з тістом

Один із найсмачніших, ніжних та ароматних тортів – саме «Наполеон».   Але зайва морока з приготуванням тіста часто змушує нас іти за десертом у магазин. Як приготувати тортик вдома швидко та без проблем? Своїм рецептом поділилася кулінарка Alina FooDee. Повідомляє сайт «Наше Місто».

Інгредієнти:

  • Листкове тісто без дріжджів – 400 г
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 50 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 40 г
  • Молоко – 500 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Вершкове масло – 150 г
  • Згущене молоко – 150 г

Приготування

Наріжте розморожений шар листкового тіста на тонкі смужки. Перекладіть на вистелений пергаментом лист і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Палички з тіста мають бути повністю сухими.

Змішайте яйця, цукор, кукурудзяний крохмаль. Додайте тепле молоко і змішайте до однорідності.

Нагрівайте крем, постійно помішуючи, щоб не пригоріло і не взялось грудками. Після закипання добре помішуйте протягом 30-60 секунд та зніміть з вогню. Охолодіть до кімнатної температури.

Збийте м’яку олію міксером, додайте ванільний цукор і згущене молоко. Змішайте заварну основу з маслом і згущеним молоком, збиваючи міксером.

Відкладіть 2-3 палички для посипання. Далі формуйте тортик. Розстеліть харчову плівку і чергуйте крем та палички з тіста, доки не закінчиться весь крем і тісто. Загорніть наш тортик у харчову плівку і покладіть на 8-12 годин у холодильник.

Після цього розгорніть тортик і прикрасьте паличками із тіста, подрібненими та змішаними з цукровою пудрою.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: