Skip to content

Частини тіла у чорному мішку: у Дніпропетровській області розкрили жорстоке вбивство

Софія Танченко

Новини Дніпра: На Дніпропетровщині розкрили жорстоке вбивство

В Дніпропетровській області у місті Павлоград перед Новим роком сталось страшне вбивство. До злочину виявились причетні двоє місцевих жителів. Поліції вдалося їх розшукати та затримати, передає «Наше місто» з посиланням на Поліція Дніпропетровської області.

Відомо, що 30 грудня 2022 року розчленоване тіло чоловіка було виявлено на вулиці Новоросійській.

Загиблим виявився 36-річний уродженець міста Тернівка, який з липня мешкав у Павлограді.

За тиждень слідчі спільно з оперативниками карного розшуку встановили двох підозрюваних у злочині та отримали вагомі докази їх причетності до жорстокого вбивства.

Підозрювані – двоє жителів міста Павлоград, 39-річна жінка та її 40-річний співмешканець. У їх квартирі поліцейські провели обшук та виявили речові докази: знаряддя злочину, особисті речі та документи потерпілого.

З’ясувалось, що 24 грудня підозрювані запросили чоловіка до себе в гості. Під час застілля між ними виник конфлікт: жінка схопила ніж та завдала гостю численні ножові поранення, внаслідок яких він помер. Щоб приховати злочин та уникнути кримінальної відповідальності, співмешканці розчленували тіло, а наступного дня винесли та викинули його в яму. Речі вбитого вивезли в інший район міста.

Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину – ніж, та інші речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Наразі  підозрюваним вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникам – 15 років позбавлення волі.

Триває слідство.

Категорія: Відео, Кримінал, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: