Skip to content

Азовське море вийшло з берегів: у Кирилівці затоплені і зруйновані бази відпочинку (Фото)

Шторм в Кирилівці, Азовське море - Наше Місто

Зима – час сильних штормів на Азовському морі. Цей рік – не виключення. Так, після чергового буйства стихії у Кирилівці є значні руйнування. Затоплена Федотова коса, є пошкодження на базах відпочинку, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на azov.zp.ua.

Шторм в Кирилівці, Азовське море - Наше Місто

Але через те, що з самого початку війни курортне село знаходиться в окупації, питаннями ліквідації наслідків негоди тут ніхто не займається. Місцеві мешканці з сумом і болем спостерігають за тим, як ще рік тому квітуча і багата Кирилівка перетворюється в богом забуте місце.

Як ми раніше писали, владу у селі захопила відома колаборантка Катерина Уманець. «Катя-алкоголічка», як її називають місцеві за любов до чарки та гучних посиденьок, переймається тільки тим, як набити власні кармани та догодити окупантам. Ті з її мовчазної згоди масово обкрадають об’єкти нерухомості, вивозячи звідти все, що попадеться під руку, навіть вентилятори і тримачі для туалетного паперу.

Восени під керівництвом гауляйтерки росіяни провели «перепис» готелів, пансіонатів, санаторіїв та баз відпочинку на Федотовій косі та Пересипі, оголосивши понад 400 із них «безгоспними». Ще раніше загарбники вкрали великі готельні комплекс, такі, наприклад, як «Перлина Таврії» та «Діана».

Крім того, тікаючи від вогневого ураження ЗСУ, вони розмістилися на зимівку на базах відпочинку у Кирилівці і навіть у приватному секторі. Думають, наївні, що там їх не дістануть наші військові. Тоді як нещодавно ЗСУ нанесли удар по базуванню противника в Акимівському районі Запорізької області, звідки до Кирилівки кілька десятків кілометрів.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: