Skip to content

З Кримом все буде добре, підтримайте інших тварин: Борис Філатов звернувся до дніпрян

Новини Дніпра: Філатов про Зооконтроль - Наше Місто

Міський голова Дніпра Борис Філатов закликав всіх, хто занадто переймається долею пса Крима, врятованого на місці ракетного удару, заспокоїтися та допомогти іншим тваринам, яких рятують в КП «Зооконтроль». А ще краще – приїхати і вибрати собі чотирилапого друга по душі, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на його офіційні сторінки в соцмережах.

«Я прошу вгамуватися і перестати розмірковувати на теми: чий насправді собака Крим, чи живі справжні господарі, жив чи не жив собака на два двори, що його погано лікують. Давайте ми зараз самі все організуємо. І взагалі варто відправити собаку до Ізраїлю чи Європи, йому там буде краще.

Нагадаю нашим небайдужим громадянам, що просто зараз фахівці КП «Зооконтроль» Дніпроради рятують, прихищають, лікують десятки постраждалих від війни тварин: від Херсона до Харкова.

А за ці страшні понад сім місяців війни тут побувало загалом близько тисячі чотирилапих.

Тож усім бажаючим бути «причетними» до долі пса Крима, я можу запропонувати підтримати тужливого тибетського мастифа Ваню з Луганщини. Або сумних котиків, яких ми прихистили з розбомбленого будинку на Донбасі.

Допоможіть, будь ласка, з сухим кормом, консервами чи ганчір’ям. Від грошей також не відмовимося. А краще. Краще просто оберіть собі друга. Зателефонуйте до нашого «Зооконтролю»: 067 908 89 86.

Десятки тварин із щирими серцями чекають на це, аби подарувати вам свої вірність і любов.

Кажу, як власник восьми собак і трьох котів», – написав Борис Філатов.

Новини Дніпра: Філатов про Зооконтроль - Наше Місто
Новини Дніпра: Філатов про Зооконтроль - Наше Місто
Новини Дніпра: Філатов про Зооконтроль - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: