Skip to content

Сотня працівників АТБ здала донорську кров для допомоги українським захисникам

Новини Дніпра: Працівники АТБ здали донорську кров

Як патріотичний, та соціально відповідальний бізнес, АТБ традиційно долучився до цього процесу. Перші працівники компанії взяли участь у добровільній здачі крові ще влітку й не полишають цієї справи й дотепер. В материнському регіоні АТБ — Дніпрі, який майже щодоби зазнає підступних ударів ворога, одразу сотня працівників лідера вітчизняної галузі ритейлу здали кров.

Нагадаймо, донором крові може стати будь-який повнолітній (виповнилося 18 років) громадянин України, вага якого перевищує 50 кг. За дві доби перед здаванням крові не можна вживати алкогольні напої, напередодні   — смажену, копчену, молочну їжу, а за дві години — палити.  Аби стати донором, треба звернутись до найближчого центру крові або зареєструватись у національному резерві донорів.

Донорська кров, це вже далеко не перший щирий внесок працівників АТБ у нашу спільну перемогу над окупантом. Опинившись під ворожим вогнем ще у перші дні вторгнення, компанія фактично стала форпостом продовольчої безпеки України, однією з небагатьох постачала свіжі продукти мешканцям прифронтових «гарячих точок», однією з перших відновила роботу магазинів на деокупованих територіях Київщини, Сумщини, Харківщини.

Загальна сума гуманітарної допомоги від АТБ українським захисникам та населенню вже перевищує 200 млн гривень.

Нажаль, в міцній родині АТБ (корпорація є найбільшим роботодавцем галузі роздрібної торгівлі) також є втрати, станом на кінець вересня загинули 75 співробітників АТБ, понад 150 зазнали поранень у боях та при підступних ракетних ударах ворога по мирним містам. Загалом вступили до лав ЗСУ та стали на захист української незалежності понад три тисячі працівників підприємств корпорації АТБ. Наразі вони невпинно наближають перемогу, як власне і ті, хто забезпечує надійний тил, здає донорську кров.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: