Skip to content

Назвався лікарем: у Дніпропетровській області затримали ґвалтівника 8-річної дівчинки

Аліна Рудич

Новини Дніпра: У Кам'янському затримали ґвалтівника

У Кам’янському поліція затримала ґвалтівника, що напередодні скоїв злочин проти неповнолітньої дівчинки. Як розповіли правоохоронці, чоловік зайшов до під’їзду разом з 7-річним хлопчиком та 8-річною дівчинкою, назвавшись лікарем. Подробиці страшного злочину розповіли у поліції Дніпропетровської області, повідомляє «Наше місто».

Злочин стався 27 вересня близько 11:40. Саме тоді брат з сестрою повертались зі школи. Разом з ними до під`їзду зайшов невідомий чоловік, який назвався лікарем. Коли діти відчинили свою квартиру, він зайшов разом з ними у приміщення. Переконавшись, що дорослі в квартирі відсутні, чоловік залишив хлопчика в одній кімнаті, а в другій – зґвалтував дівчинку. Після скоєння злочину нападник втік.

Правоохоронцям вдалося вийти на слід ґвалтівника. Ним виявився 36-річний місцевий житель, неодноразово судимий за розбещення неповнолітніх, який в серпні тільки звільнився з місць позбавлення волі. Під час обшуку в нього знайшли гранату Ф-1.

Чоловіка затримали. 30 вересня йому офіційно повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 6 ст. 152 (зґвалтування) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: 20 жертв, серед них 10 дітей: окупанти обстріляли евакуаційну колону на Харківщині (Фото 18+).

Категорія: Важливо, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: