Пригадати дитинство та порадувати домочадців смачним сніданком можна, приготувавши тонкі млинці. Щоб вони вийшли як у бабусі, важливо правильно замішати тісто. Кореспондент «Наше місто» розповість рецепт приготування.
Для приготування знадобляться:
- 3 яйця,
- 500 мл теплого молока,
- 2 чайні ложки цукру,
- ¼ чайної ложки солі,
- 350 мл борошна,
- ¼ чайної ложки соди,
- 2-3 ложки олії.
Спосіб приготування
Яйце, цукор та сіль добре збити. Потім суміш додати 100 мл розігрітого молока і знову добре перемішати. Після засипати борошно, що просіює, і замісити тісто, щоб воно вийшло без грудочок. Тільки після цього слід влити залишки молока та олію.
Перед смаженням суміш повинна настоятися 10-15 хвилин. Випікати млинці потрібно на сильному вогні.
Нагадаємо, раніше ми писали, рецепт найсмачніших картопляних дерунів.
Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна