Skip to content

Як у бабусі: рецепт тонких млинців нашвидкуруч

Ксенія Куземко

Як у бабусі: рецепт тонких млинців нашвидкуруч

Пригадати дитинство та порадувати домочадців смачним сніданком можна, приготувавши тонкі млинці. Щоб вони вийшли як у бабусі, важливо правильно замішати тісто. Кореспондент «Наше місто» розповість рецепт приготування.

Для приготування знадобляться:

  • 3 яйця,
  • 500 мл теплого молока,
  • 2 чайні ложки цукру,
  • ¼ чайної ложки солі,
  • 350 мл борошна,
  • ¼ чайної ложки соди,
  • 2-3 ложки олії.

Спосіб приготування

Яйце, цукор та сіль добре збити. Потім суміш додати 100 мл розігрітого молока і знову добре перемішати. Після засипати борошно, що просіює, і замісити тісто, щоб воно вийшло без грудочок. Тільки після цього слід влити залишки молока та олію.

Перед смаженням суміш повинна настоятися 10-15 хвилин. Випікати млинці потрібно на сильному вогні.

Нагадаємо, раніше ми писали, рецепт найсмачніших картопляних дерунів.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: