Skip to content

Корбана позбавили громадянства, використовуючи нашу 30-хвилину зустріч як привід, – Вікторія Спартц

Софія Танченко

Спартц про позбавлення громадянства Корбана. Новини Дніпра

В Україні не вщухає скандал з позбавленням громадянства голови штабу територіальної оборони Дніпра Геннадія Корбана. Конгресвумен США Вікторія Спартц прокоментувала цю ситуацію у своєму Twitter, повідомляє «Наше місто».

Варто нагадати, що Вікторія Спартц звинуватила голову ОПУ Андрія Єрмака у можливих зв’язках з рф. Тому вона звернулась до президента США з проханням це перевірити.Така заява спровокувала дуже гучний скандал. А українська влада не вигадала нічого кращого, ніж звинуватити у нацькуванні Спартц мера Дніпра Бориса Філатова та голову Нацкорпусу Андрія Білецького. Але як бачимо, “винні” тепер не тільки вони.

У своєму дописі в «Твітері» Спартц написала, що Корбана позбавили громадянства через те, що він зустрічався з неї під час одного з її візитів в Україну.
Крім того, конгресвумен звинуватила Єрмака в тому, що він причасний до позбавлення громадянства ще кількох людей, з якими Спартц ніколи не зустрічалась.

Спартц про позбавлення громадянства Корбана. Новини Дніпра

Нагадаємо, 20 липня ввечері «Українська правда» опублікувала інформацію про те, що готується якийсь таємний указ про позбавлення громадянства Ігоря Коломойського, Вадима Рабіновича та Генадія Корбана. Поява у цьому списку Корбана викликала хвилю нерозуміння і обурення у соцмережах. 22 липня українські прикордонники відібрали закордонний паспорт громадянина України у Геннадія Корбана та не впустили його в Україну.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: