Skip to content

Свідоцтво про народження ще в силі: Корбан має намір повторити спробу повернутися до України

Корбан, позбавлення громадянства - Наше Місто

Скандал із позбавленням громадянства голови штабу оборони Дніпра Геннадія Корбана не вщухає. Наразі Корбан виїхав із транзитної зони та повернувся на територію ЄС після того, як його не впустили в Україну, відібравши український паспорт, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Страну.

За словами Корбана, найближчим часом він має намір повторити спробу повернутися в Україну за іншими документами, що залишилися.

«Зараз вибираю прикордонний пункт, де тихіше, щоб не дуже турбувати та відволікати правоохоронців від війни», – сказав Корбан.

На уточнююче питання, за якими саме документами він має намір перетнути кордон, Корбан сказав, що є кілька варіантів.

«Свідоцтво про народження мені ще не анулювали. Там написано, де я народився: місто Дніпропетровськ. Україна», – сказав Геннадій Корбан.

Нагадаємо, що 20 липня ввечері «Українська правда» опублікувала інформацію про те, що готується якийсь таємний указ про позбавлення громадянства Ігоря Коломойського, Вадима Рабіновича та Генадія Корбана. Поява у цьому списку Корбана викликала хвилю нерозуміння і обурення у соцмережах. Багато хто з відомих українців побачили у цьому зраду інтересів Дніпра. Так, відома волонтерка родом з Дніпра Наталія Юсупова заявила, що це сором на увесь світ. Український громадсько-політичний діяч, лідер «Правого сектору» у 2013-2015 роках Дмитро Ярош назвав інформацію про позбавлення громадянства Генадія Корбана ударом по єдності нашого народу у війні з росією. Висловився з цього приводу і відомий український журналіст Юрій Бутусов. Відомий політолог Олександр Кочетков вважає, що це публічна погроза і попередження Генадію Корбану. За його словами, позбавити Корбана громадянства – те саме, що здати Дніпро росії.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: