Skip to content

У Дніпрі відбувся Семінар-тренінг ОБСЄ «Партнерство відкритий уряд»

София Танченко

В рамках Проекту «Посилення інституційної спроможності Уряду України та громадянського суспільства для ефективної співпраці у процесах прийняття рішень», за фінансової підтримки Уряду США, відбувся 2-х денний Семінар-тренінг на теми «Публічні консультації в процесі формування та реалізації державної, регіональної політики» та «Основи налагодження конструктивного діалогу між органом виконавчої влади та громадськістю».

У Дніпрі відбувся Семінар-тренінг ОБСЄ «Партнерство відкритий уряд». Новости Днепра

У Дніпрі Семінар-тренінг відвідали: представники структурних підрозділів обласних держадміністрацій та міських рад, представники інститутів громадянського суспільства (Дніпра, Запоріжжя, Полтави та області).

У Дніпрі відбувся Семінар-тренінг ОБСЄ «Партнерство відкритий уряд». Новости Днепра

Мета Семінару-тренінгу: удосконалення знань, вмінь та навичок учасників з питань налагодження взаємодії в процесі формування та реалізації державної, регіональної політики шляхом проведення публічних консультацій та ведення конструктивного діалогу.

У Дніпрі відбувся Семінар-тренінг ОБСЄ «Партнерство відкритий уряд». Новости Днепра

Начальник управління внутрішньої політики Дніпровської міської ради Максим Лещенко підкреслив:

«Міська рада завжди відкрита до партнерства з Американським Урядом, Європейським Союзом, ОБСЄ і громадськістю для налагодження ефективного діалогу та партнерства».

У Дніпрі відбувся Семінар-тренінг ОБСЄ «Партнерство відкритий уряд». Новости Днепра
rbt

Генеральний Секретар Організація «Культура і Дипломатія Країн Світу», “Culture and Diplomacy of the Countries of the World” —  місія  Культурної та Європейської дипломатії в Україні Олексій Філь зазначив:

«Ми  вдячні Уряду США, Організації ОБСЄ, Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міській Раді Дніпра та Ukraine NOW за успішне партнерство та взаємодію. Спільна співпраця і конструктивний діалог органів виконавчої влади й інститутів громадянського суспільства в процесі формування та реалізації державної, регіональної політики відіграє важливу роль у посиленні інституційної спроможності урядових інституцій України для впровадження європейських стандартів в українському середовищі та подальшого забезпечення комплексного виконання ними зобов’язань сприяння підтримки Угоди про асоціацію між Україною та ЄС». Угоди про асоціацію. https://eu-agreement.ed-era.com/

Категория: Новости Днепра, Реклама

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: