Skip to content

Затримано угонщиків, що крали тільки вітчизнянні автівки (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Наразі доведена їх причетність до незаконного заволодіння 10-ма автомобілями, переважно «Daewoo Lanos».

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області встановили, що до складу угрупування входило 7 осіб. Вони ретельно готувалися до угонів. Так, тільки протягом однієї ночі у червні автокрадії викрали 4 автомобілі у Чечелівському районі м. Дніпра. Взагалі з кінця травня до кінця червня вони угнали 10 автомобілів у Соборному, Новокодакському та інших районах м. Дніпра. Крім цього, правоохоронці перевіряють причетність автокрадіїв до угонів, що сталися на території Дніпропетровської області. Також є підозра, що зловмисники «гастролювали» і по інших областях України.

Викрадені автомобілі фігуранти збували як в цілому, так і у розукомплектованому стані. Так, під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання одного з учасників злочинного угрупування та в орендованих приміщеннях було виявлено і вилучено 3 автомобілі, номерні знаки та кузови.

Наразі зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, проводяться слідчі дії для встановлення інших учасників угрупування та фактів їх злочинної діяльності. Затриманим загрожує покарання за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), що карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

PM382image002 PM623image003 PM908image001 PM342image004

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: