Skip to content

Святослав Вакарчук заспівав для дніпровської бригади (Ексклюзив)

Дарина Сухонос

Святослав Вакарчук заспівав для дніпровської бригади (Ексклюзив) Новини Дніпра

Святослав Вакарчук заспівав для ЗСУ! Артист дав низку міні-концертів неподалік лінії фронту для різних підрозділів і бригад.
Співав зізнався, що з-поміж усіх його концертів, які він давав останнім часом, саме виступи перед військовослужбовцями для нього найдорожчі, передає журналіст «Наше Місто».

Це маленькі імпровізовані зустрічі із захисниками у прифронтових селах та містечках або на передовій.  Іноді під звуки ворожих обстрілів.

Просто на подвір’ї, де під час виступу до співака підходять місцевий пес чи кошенята. Загалом Святослав Вакарчук дав вже близько 120-ти виступів на Сході і Півдні і планує завітати у всі бойові з’єднання, які нині воюють з ворогом. Співак багато спілкувався з бійцями, зізнався, наприклад, що завдяки війні став більш вправним у грі на гітарі.

А ще, як виявилось, музикант дуже любить котів! Також лідер гурту Океан Ельзи записав разом із холодноярцями відео про страшні обстріли окупантів у Вінниці і просто говорив про життя, війну і перемогу!

Десятки фотографій на згадку, обійми, побажання перемоги, емоції. І звичайно «все буде добре» — пісня, яка точно про майбутнє нашої країни!

Фото Валерій Кравченко.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: