Skip to content

У сорочці, якій півстоліття: дніпрянка написала пісню про війну

Дарина Сухонос

У сорочці, якій півстоліття: дніпярнка написала пісню про війну (Відео) Новини Дніпра

Творчість — ще один спосіб вивільнити емоції та показати свою громадянську позицію. Так, дніпровський гурт «In-Space-With U» представив тізер на трек «Strong Nation» прем’єра якого відбудеться 15 липня, передає журналіст «Наше Місто. Афіша Дніпра».

«Пісню написала ще під час новин 2021 року, коли росія почала стягувати свою техніку та особовий військовий склад під наші кордони.
«Мені чогось стало не так страшно, як я розуміла, що треба готуватися. Почала казати друзям, що щось не так, по приколу такого не буває в принципі, але мені казали, щоб не забивала голову нічого такого не буде»… За один вечір я написала пісню, вона не на тему вбивства русні (але вже дуже хотілося), а про наших людей, які готови покласти своє життя за можливість інших поколінь жити, ми любимо Неню від ланів, до вільного слова! І під час концерту 10 грудня 2021 року чомусь я її вирішила заспівати останньою, говорячи відкрито, що щось буде, але тримаймося, тоді навіть гурт казав, що я дико накручую цю тему й тре мені трішки пригальмувати. Але сталося те, що сталося…», — розповідає Марія Алексаха, вокалістка гурту.

Учасники гурту наголошують, що ця пісня для них дуже важлива.

«Локація обиралася, щоб нічого не попадало у камеру (будівлі, люди тощо). Все у межах міста. Все власними силами робили. Костюми були мої – моя вишиванка, куплена два роки тому та сорочка українська, якій півстоліття!», — каже Марія.

Побачити прем’єру можна буде на офіційному Youtube-каналі гурту

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: