Skip to content

Вантажівки – як набої, їх ніколи не буває вдосталь, — голова Нікопольскої ВЦА

Євген Євтушенко про вантажівки - Наше Мисто

На Нікопольщині відносно спокійно. Район живе в робочому ритмі. Але при цьому буквально за декілька кілометрів від Нікопольского району знаходяться окупаційні війська. Мова йде про тимчасово окуповані населенні пункти Запорізької області – Енергодар, Кам’янка-Дніпровська, Водяне та інші, до яких через Каховське водосховище всього 4,5 кілометри. Тому місцева військово-цивільна адміністрація та її голова Євген Євтушенко тримають руку на пульсі подій цілодобово, постійно спілкуються з військовими та підтримують тероборону. Журналісти сайту «Наше Місто» запитали у голови Нікопольської ВЦА, які зараз потреби є у хлопців, що нас обороняють.

Євген Євтушенко про вантажівки - Наше Мисто

«Для ТрО, як і для військових існує постійна потреба у транспорті, зокрема у малотоннажних вантажівках та пікапах. Для ТрО їх дарують волонтери, купує місцева влада, а також приходять люди зі своїм транспортом. Але вантажівки – це, як набої, їх ніколи не буває вдосталь. Потрібні, що возити вантажі, зброю, особовий склад і речі бійців. Також велике значення має всюдихідність. Легковим машинам немає чого роботи на ґрунтових дорогах. На пікапи можна ставити кулемети, гранатомети і навіть пускові установки з вертольотів. Але ті машини, які зараз на фронті, зрозуміло, що вони не нові, часто ламаються, попадають під обстріли, потребують ремонту. Колес зайвих не буває. Бойові дії зараз дуже мобільні, йде перекидання зброї, особового складу, тому транспорт дуже актуальний», — розповів Євген Євтушенко.

Євген Євтушенко про вантажівки - Наше Мисто

Фонд оборони країни знайшов військові склади в Європі, де є армійські вантажівки разом з рем комплектами, що так потрібні армії зараз. Ми маємо негайно купити їх та доставити в Україну. Для цього нам потрібна допомога українців. Це надзвичайно посилить армію, дозволить забезпечити безперебійну логістику у підвозі боєкомплекту, тисяч літрів води та сотень тон їжі щодня. Мета — зібрати швидко 100 мільйонів гривень, щоб забезпечити швидке виконання великого контракту.

Аби допомогти Україні боронитися від російський окупантів — фінансуйте вантажівки:

  • Одержувач: БО «БФ «ФОНД ОБОРОНИ КРАЇНИ»
  • IBAN: UA603220010000026002290000620
  • Банк: АТ «Універсал Банк» Україна, Київ, вул. Автозаводська, 54/19
  • ЄДРПОУ одержувача: 39809707

Нагадаємо, «Фонд оборони країни» разом з Генадієм Корбаном оголосили збір коштів на 500 вантажівок для ЗСУ. Армія вже отримала сотні пікапів і стала більш мобільною. Але це тільки початок. Найбільший запит від представників Збройних Сил України саме на вантажівки!

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: