Skip to content

Врятував сотні життів: начальник медслужби 93 бригади Холодний Яр важко захворів, потрібна допомога

Яна Коваль

Начальник медичної служби 93 бригади Холодний Яр Анатолій Чуйкін потребує негайної медичної допомоги. Ця людина багато років поспіль боролася за життя сотень людей. Детальніше розповість «Наше місто«.

Анатолій — талановитий хірург у цивільному житті. З приходом у бригаду створив надзвичайно потужну медичну службу, що працює чітко і злагоджено, і допомагає зберігати життя пораненим. А тепер нам потрібно допомогти Анатолію побороти важку хворобу. У нього — прогресуюча пухлина головного мозку, що негативно вплинула на зір. Тож, потрібна дороговартісна операція, яку Анатолію готові зробити за кордоном – у шпиталі Іспанії або Ізраїлю. Первинна сума складає 35 тисяч доларів, утім точний порядок цін буде відомий після обстежень.

Власними силами військовослужбовців медичної роти було зібрано понад 100 000 грн. на лікування, але збір коштів продовжується. Тому ми звернулися за допомогою до усіх небайдужих: допоможіть одужати нашому начмеду!

Номер його картки Приват: 5363 5426 0328 3533.

Нагадаємо, в мережі нещодавно з’явився лист головнокомандуючого ЗСУ, Валерія Залужного датований 28 червня 2022 року «Щодо  особливостей виїзду за межі проживання (місця перебування) призовників, військовозобов’язаних та резервістів з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час». Згодом Генштаб України підтвердив існування заборони пересування чоловіків за межами місця проживання/перебування під час військового стану. Ці новини викликали широкий резонанс у суспільстві.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: