Skip to content

Йдуть найкращі: на війні від кулі снайпера загинув герой з Дніпра

Сергей Васюта погиб - Наше Мисто

Стало відомо, що на війні від снайперської кулі загинув Сергій Васюта — тренер з військово-тактичної підготовки для цивільних, учасник бойових дій (АТО), керівник клубу з військово-тактичного лазертагу «ЛазерФронт». Про тяжку втрату повідомляють друзі Сергія у соціальній мережі Фейсбук, повідомляє сайт «Наше Місто».

«Сергій Васюта, мені так важко уявити, що такої поважної людини, як Ви більше немає на цьому світі. Ви були дуже добрим та щедрим. Ви створили велику родину ЛазерФронту, яку я не бачу без Вас. Я уявляю, що відчуває ваша родина… Якщо взагалі можна щось відчувати, крім порожнечі… Порожнечі від розуміння того, що не зможеш обійняти, притулитись та просто доторкнутись… Мої глибокі співчуття всій родинні… Двоє чудових синів і Ирина Васюта, це велика втрата… Я плачу. Мені дійсно боляче і я не можу висловити всю біль, яка проходить через мене», — написала Вікторія Корольова.

Сергей Васюта погиб - Наше Мисто

«Погиб от пули снайпера «Кузнец» Сергій Васюта , верный друг нашего лагеря «Вместе», который много лет организовывал в нашем лагере замечательные игры для ребят, который был настоящим патриотом и человеком, безгранично преданным Родине. В это очень тяжело поверить, ком в горле и боль… СПИ спокойно ГЕРОЙ, вечная кара убийцам!», — написав Олександр Лишанський.

Дійсно, йдуть найкращі, цвіт нації! І від цієї несправделивості болить ще більше!

Світла пам’ять герою….Співчуття родині….

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: