Skip to content

«Друга ріка» в метро Дніпра 21 травня

Дарина Сухонос

Сьогодні на станції «Вокзальна» пройде незвичний концерт, передає журанліст «Наше Місто.Афіша Дніпра». Фестиваль «БезВІЗ» разом із Фондом «Культурна Столиця» розпочинають серію благодійних концертів у рамках спільної програми «БезВІЗ БезВійни».

» 21 травня о 19:00 в Дніпрі відбудеться перший благодійний концерт ініціативи. Свої найпопулярніші пісні зіграє «Друга Ріка». «Три хвилини», «Я п’ю з твоїх долонь», «Так мало тут тебе», «Ти є я», «Фурія» — почути хіти легендарного гурту можна буде наживо вже цієї суботи. Мета виступу — зібрати €18,000 на карету швидкої допомоги для Окремої бригада ТрО м. Дніпро, від наявності якої залежить здоров’я та життя наших захисників та захисниць. Задонатити можна буде під час концерту, скориставшись QR-кодом, який ми транслюватимемо у прямому ефірі», — кажуть організатори.

«Ми знаємо про неймовірні зусилля дніпрян у допомозі нашим військовим та внутрішньо переміщеним громадянам, як обладнанням, гуманітарною допомогою, так і лікуванням та підтримкою поранених бійців. Дякуємо за вашу позицію і патріотизм! Чекаємо всіх на нашому виступі й будемо вдячні за будь-яку фінансову підтримку зі збору коштів на допомогу ЗСУ», — говорять музиканти.

Цим виступом «Друга ріка» розпочне другу частину туру «Хто, якщо не ми?». З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну гурт спрямував усі свої зусилля на допомогу країні у боротьбі за свою свободу. На концертах в Україні та Європі музиканти почали збирати кошти для підтримки військових та українців, які постраждали від російської агресії. Допомога спрямовується за реальними запитами від військових.

Вхід безкоштовний, але ви можете підтримати місію проєкту й перерахувати кошти зручним способом.

🔥 Дивитися онлайн наживо ви можете тут:

Facebook: Друга Ріка — Druga Rika, БезВІЗ

YouTube: група Друга Ріка, ДніпроTV, БезВІЗ

Дякуємо всім, хто долучається до допомоги.
Слава Україні! Слава ЗСУ! 🇺🇦

Номери рахунків для пожертв:
Установа банку — ПриватБанк
МФО банку — 305299
Отримувач платежу — ГЕФТЕР ВАДИМ ЯКОВЛЕВИЧ
IBAN — UA183052990000026200901708475
Рахунок отримувача — 26200901708475
Валюта картки — UAH
РНОКПП отримувача — 2417713377

Призначення платежу — На карету швидкої допомоги для Окремої бригади ТрО м. Дніпро.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: