Skip to content

У Миколаєві жінку від смерті врятувала зубна паста (Відео)

Дарина Сухонос

У Миколаєві жінку від смерті врятувала зубна паста (Відео) Новини Дніпра

Дніпровські волонтери привезли допомогу для військових у Миколаєві, передає журналіст «Наше Місто. Афіша Дніпра».

Яна Ушакову та її команда волонтерів, які, ризикуючи життям, вивозять людей із найгарячіших точок – Маріуполь, Авдіївка, Суми, Харків… Цей список поповнюється щодня. Нещодавно вони завітали до Миколаєва.

«Такий бойовий дух у Миколаїві , сдється, що його можна відчути фізично. Черговий раз привезли допомогу військовим, та вирішили , що цього дня обов‘язково відвідаємо місто, щоб побачити різницю , бо до війни ми пам‘ятали, яким був Миколаїв!», — каже Яна.


Волонтерка наголошує, що емоції переповнюють, адже це місто в якому страшно-цікаво.

«Особливо вразила історія мешканців будинку, який зачепив ворожий снаряд. Вхід до двору має чьотири метра в глибину та сім в радіусі, стіна одного будинку повнистю зруйнована , що можна побачити кімнати. Мешканка квартири на другому поверсі народилася у сорочці, з вулиці можна побачити її ванну кімнату , в якій на тот страшний момент вона збиралася чистити зуби, та зубна паста скінчилася і вона вийшла за новою в іншу кімнату! Тоді і накрила її стеля , а ванна кімната тепер зруйнована вщент. Її врятувала зубна паста!» — каже Яна


Також Яна розповідає, що дворі багато років живе пес на ім‘я Рома, він вижив. Живий і здоровий він і надалі охороняє двір трьох багатоповерхівок , які більш не будуть такими , як раніше.

«Ніколи не буде, як раніше, але буде ще краще! Бо Миколаїв -це не просто про будинки, Миколаїв — це про людей з величезним бойовим духом, про війскових захисників , це про надію та віру! Ми тепер не просто волонтери, які допомогають війсковим, ми тепер друзі,які турбуються одне про одного!»- каже Яна.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: