Skip to content

Син малює війну – і це страшно! — дружина Президента Олена Зеленська

Дарина Сухонос

Син малює війну – і це страшно! - дружина Президента Олена Зеленська

Війна торкнулась абсолютно усіх українських родин. Сьогодні діти мріют про мир, вчаться дистанційно у підвалах та вірять у перемогу. Перша леді Олена Зеленська впевнена, що з дітьми зараз вкрай важливо говорити про війну, передає журналіст «Наше Місто. Афіша Дніпра».

– Наша старша донька самостійно шукає інформацію – вона так само добре розуміє все, як і я. І ми з нею обговорюємо те, що відбувається. Молодший також усвідомлює, що Україна зараз бореться за виживання. Він малює війну, і мені від цього страшно. Я хотіла б, щоб він малював щось інше. Я мрію про той день, коли він знову почне малювати Бетмена чи Людину-павука, – каже Олена Зеленська в інтерв’ю німецькій газеті «Die Zeit»

За її словами, діти добре трималися у перші дні вторгнення.

– Вони діяли організовано та дисципліновано. Не ставили зайвих запитань і все робили швидко. Їм не заважало те, що їм доводилося спати в одязі кілька днів поспіль. Одної ночі я так втомилася, що я міцно заснула і не почула повітряну тривогу. Мій син мене абсолютно спокійно розбудив і сказав: “Мамо, нам знову треба в підвал. Вставай. Пізніше поспиш”, – додає перша леді.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: