Skip to content

В зоопарке Киева родился Бейрактар (Фото)

Дарина Сухонос

В зоопарке Киева родился Бейрактар (Фото)

Несмотря на ожесточенную борьбу, которую ведет вся украинская армия и народ, природа продолжает удивлять нас в это страшное время. Так, в киевском зоопарке — пополнение, передает журналист «Наше Місто. Афиша Днепра»

Вот такой малыш-лемур родился с столичном зоопарке, его назвали Бейрактар. Также 4 дня назад тут родилось двое маленьких козлят. По понятным причинам, парк сейчас закрыт, но сотрудники делают все, чтобы защитить животных.

«Військові дії призводять до жахливого стресу у тварин, тож частину з них переміщено до внутрішніх вольєрів та підземних галерей. Ветеринари слідкують за їх емоційним станом та за необхідності надають заспокійливе.Під час нічного бою (відео нічного та ранкового зоопарку в коментарях) прямих влучань у територію зоопарку не було, співробітники перебували у підготовлених бомбосховищах.Щодня ми отримуємо повідомлення зі словами підтримки, дуже вдячні всім! Київський зоопарк забезпечено електроенергією, водою, теплом та кормами (приблизно на 10 діб вперед). Тож на даний момент немає потреби у додатковій допомозі. Найважливіше на найближчі дні — це підтримка наших захисників. Бережіть себе та Україну!» — сообщил директор зоопарка Кирилл Трантин.

Категория: Афиша, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: