Skip to content

Кохання у погонах: патрульні з Дніпра розповіли, як зустріти свою любов

Кохання у погонах: патрульні розповіли, як зустріти любов - новости Днепра

Зустріти своє кохання можна будь-де будь-коли — у школі, парку, в кіно чи навіть на службі. Так сталося і з дніпровськими патрульними, про це повідомляє журналіст «Наше Місто. Афиша Днепра», ссилаючись на Facebook Патрульної поліції.

Богдан та Ольга Кравцови поєднали свої серця два роки тому. Вони працювали в одному екіпажі. Оскільки Оля вже мала досвід роботи в патрульній поліції від самого початку, а Богдан вступив до її лав у 2018-му, вона підтримувала, допомагала, навчала новачка.

«Богдан став для мене надійним напарником, він завжди дбав про мою безпеку. Минув час і ми обоє зрозуміли, що нам комфортно бути разом не лише в одному екіпажі, нам добре бути разом завжди», — каже патрульна.

У день закоханих Богдан привітав свою дружину.

«Ми любимо свята, а тим більше такі. Кохання — це те, що дарує в житті натхнення!», — каже він.

Патрульний Семен Данільцев також вирішив привітати свою кохану дівчину Альону Голикову, яка працює в Дніпровському районному управлінні ГУНП в Дніпропетровській області. Семен та Альона познайомилися минулого року. Обоє добре розуміють відповідальність своєї роботи та сповнені планів на майбутнє.Друзі, розпочніть цей тиждень із позитиву. Зігрівайте одне одного коханням, добрими побажаннями та підтримкою. Все буде добре».

Категория: Афиша, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: