Skip to content

У Дніпрі через депутатку від «Громадської сили» Загіда Краснова розгорівся мовний скандал

Языковой скандал с Еленой Зеевой – новости Днепра

Як ми писали раніше, у Авіаторському в СШ №137 виникло непорозуміння між батьками та вчителькою 2-А классу. Частина батьків незадоволена методами викладання та просила директора змінити педагога.

Пост про інцидент у 137-й школі опублікувала депутатка Дніпропетровської облради від партії Загіда Краснова «Громадська сила» Олена Зєєва, яка до того ж є адміністратором групи «Освіта Дніпра — соціальна взаємодія, правозахист, обговорення». Ще й приписку зробила, що у класі навчаються діти переселенців з Донбасу, а у самої вчительки чоловік загинув в АТО. Більш того, виклала скріни переписки батьків з вчителькою, які здаються вирваними з контексту. Крім того, у соцмережу Олена Зєєва виклала лише позицію частини батьків, не запитавши ні думку директорки закладу, ні самої вчительки. Таким чином, публікація вийшла однобокою і необ’єктивною.

Языковой скандал с Еленой Зеевой – новости Днепра

Одна з адміністраторів групи «Освіта Дніпра — соціальна взаємодія, правозахист, обговорення», громадська активістка Аліна Кирпалє вважає, що Олені Зєєвой повинно бути соромно за публікацію провокативного посту.

«Вона (Олена Зєєва – ред.) – депутатка, і повинна була розібратися, що до чого перед тим, як публікувати цю провокацію. Я прошу у всіх вибачення за вчинок Олени і пропоную батькам звертатися за роз’ясненнями по освітнім питанням до мене в особисті повідомлення», — сказала вона.

Языковой скандал с Еленой Зеевой – новости Днепра

Складається враження, що Олена Зєєва просто вирішила пропіаритися на мовному питанні. Оскільки насправді інцидент у 137-й школі не коштує навіть виїденого яйця, і про нього б ніхто і не знав, крім самих учасників, якби не бажання деяких народних обранців заробити собі додаткові бали.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі батьки повстали проти вчительки, яка розповідає про Сталіна і росіян-ворогів.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра, Особое мнение

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: