Skip to content

У Дніпрі молодіжний парк «Новокодацький» б’є рекорди за кількістю відвідувачів

Евгентий Гольдман

Евгентий Гольдман

Молодіжний парк «Новокодацький» влітку 2019 б’є рекорди за кількістю відвідувачів.  А все тому, що «переформатований» парк тішить око відвідувачів, і дарує цілий коктейль емоцій.  Відреставровані алеї, купа квітів, нові зручні дитячі та спортивні майданчики.  Новинка цього літа – атракціон Космос. І біля нього завжди багатолюдно.

Абсолютний креатив – новий скейт-майданчик. Тренуються  і початківці, і професіонали. Причому, це єдина така зручна та професійна площадка під відкритим небом  на території парків міста.

Цікаво, що  літні канікули  додали життю парку нових яскравих фарб.  Шкільні табори, тематичні дитячі студії та спортивні секції просто окупували «Новокодацький», тут і від спеки можна сховатися, і цікаво організувати дитячий дозвілля. 

Наприклад, у парку працює Школа великого тенісу для дітей. Майданчики із потрібною інфраструктурою, нові газони, нові сітки, — все що  має бути для успішного тренування та розвитку нових навичок в дітей у популярному спорті.

Для футболістів у парку теж серйозні переваги. В серпні на території парку – Всеукраїнський турнір з футболу серед дитячих команд 2009-2011 року народження. Усе по справжньому. І голи, і пристрасті і повні трибуни вболівальників з бабусь, дідусів та батьків юних футболістів.

Є місце у парку і чотирилапим друзям. Саме у «Новокодацькому»  було проведено Перший чемпіонат України з дог-пулеру. А невдовзі відкриється безкоштовна площадка для вигулу та дресури собак.

Працівники парку на імпровізованих летючках-зборах вигадують нові креативні ідеї, реалізація яких допоможе парку стати ще затишнішим, та ще улюбленішим місцем для відвідувачів. На одному такому «мозковому штурмі» народилась ідея п’ятничними та суботніми вечорами проводити кіносеанси просто неба.

Літо 2019 сформувало нову традицію, а мешканці району дякують за можливість не стандартно і цікаво провести час з дітьми. Переглядають цікаві фільми та популярні мультики. 

Тепле і трепетне ставлення у «Новокодацькому» до діток з особливими потребами. Олег Григорук, заступник директора парку регулярно привозить своїх підопічних діток з «Дніпропетровського дитячого будинку-інтернату». На свята, вихідні, чи просто на морозиво. 

А Валерія Пашко, директор парку закріпила таку практику колективною домовленістю – дітки з інвалідністю – у парку завжди бажані гості, і ніколи ні за що не платять! Кожного тижня парк відвідують особливі діти, якими опікується  Громадська організація  «Серця неспокійні». І така практика діє вже другий  рік поспіль.

Нещодавно колектив парку отримав подяку від батьківського об’єднання діток з особливими потребами «Серця неспокійних» У подяці так і написано: «Дякуємо колективу парку за душевне тепло, посмішку та пелюсточки надії для наших діток».

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: