Skip to content

 Як дніпрянам звернутися на Урядову гарячу лінію

София Танченко

 Як дніпрянам звернутися на Урядову гарячу лінію. Новости Днепра

 Як дніпрянам звернутися на Урядову гарячу лінію. Новости Днепра

Урядова гаряча лінія – механізм для взаємодії уряду з громадянами, що дозволяє оперативно вирішувати проблемні питання, які порушуються у зверненнях громадян, а також удосконалювати роботу органів виконавчої влади з урахуванням громадської думки. Звернення приймаються працівниками Урядового контактного центру за допомогою телефонного та електронного зв’язку і надсилаються органам виконавчої влади відповідно до компетенції, Секретаріату Кабінету Міністрів для вирішення порушених у них питань по суті, надання відповідних роз’яснень.

Урядова гаряча лінія 1545 діє цілодобово

Дзвінки з мережі фіксованого зв’язку Укртелекому, телефонів мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл для заявників безкоштовні.

Громадяни також мають можливість подати електронне звернення до органів виконавчої влади через веб-сайт Урядового контактного центру: www.ukc.gov.ua

 Як дніпрянам звернутися на Урядову гарячу лінію. Новости Днепра

Для громадян з порушенням слуху забезпечено можливість звернутися на урядову гарячу лінію 1545 із пропозиціями (зауваженнями), заявами (клопотаннями), скаргами, адресованими органам виконавчої влади за допомогою Skype-зв’язку за таким іменем:

Урядова гаряча лінія 1545-1

Урядова гаряча лінія 1545-2

Урядова гаряча лінія 1545-3

Режим роботи: з понеділка по четвер з 9.00 до 18.00, у п’ятницю до 16.45.Субота і неділя, святкові дні – вихідні.

Для громадян України, які перебувають за кордоном, номер телефону урядової гарячої лінії: +38 (044) 284-19-15 (оплата за тарифами відповідного оператора зв’язку).

Працює гаряча лінія для підприємців 0-800-503-045. Режим роботи: у робочі дні з 9.00 до 18.00, у п’ятницю до 16.45. У вихідні, святкові дні та у неробочий час дзвінки на гарячу лінію для підприємців за бажанням заявника переадресовуються на урядову гарячу лінію.

На базі Урядового контактного центру цілодобово діє спеціалізована гаряча лінія з питань корупції у центральних і місцевих органах виконавчої влади, державних і комунальних установах, на яку можна звернутися за номерами телефонів 1545, +38 (044) 284-19-15 (для громадян України, які перебувають за кордоном), а також через веб-сайт Урядового контактного центру www.ukc.gov.ua

Таисия Кузьменко

Подписывайтесь на нашу страницу в Facebook.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: