Skip to content

У Дніпрі директор Департаменту спричинила збитки на суму 550 тис. грн

Катерина Гаценко

Катерина Гаценко

У Дніпрі директор Департамента спричинила збитки на суму 550 тис. грн. Новости Днепра.

У Дніпрі директор Департамента спричинила збитки на суму 550 тис. грн. Новости Днепра.

У Дніпрі прокуратура викрила директора підприємства, дії якої спричинили державі збитки у сумі понад півмільйона гривень. Про це кореспондент “НМ” дізнався в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні відносно директора товариства з обмеженою відповідальністю за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем; службове підроблення).

Встановлено, що у грудні 2016 року між Департаментом житлового господарства Дніпровської міської ради та вказаним товариством укладено договір підряду на виконання будівельних робіт (капітального ремонту покрівлі житлових будинків у містіg Дніпрі) на суму понад 3 млн грн. Проте, директор підприємства, достовірно знаючи, що будівельні роботи виконано не в повному обсязі, внесла до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про вартість цих робіт, чим спричинила територіальній громаді міста шкоду у розмірі понад 500 тисяч гривень.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів. Досудове розслідування триває.

Раніше “НМ” писав про появу на лаві підсудних колишнього директора Департамента ДМР.

Журналісти “НМ” продовжать слідкувати за розвитком події.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: