Skip to content

Тривожна кнопка, яку вчасно натиснув продавець, завадила грабіжнику магазина комп’ютерної техники пограбувати його (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Розбійник встиг нанести продавцю кілька ударів по голові, від яких чоловік впав на підлогу. Однак під час падіння потерпілий натиснув «тривожну кнопку» охоронної структури, після чого нападник зв’язав його та відтягнув в складське приміщення.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

28 березня невідомий чоловік у військовій формі і балаклаві зайшов до крамниці з продажу комп’ютерної техніки, розташованій на Площі Перемоги в місті Новомосковську. Погрожуючи пістолетом, він почав вимагати від 31-річного працівника крамниці віддати гроші та техніку. Не отримавши добровільно бажаної наживи, зловмисник почав бити чоловіка по голові.

В цей час на спрацювання сигналізації до магазину прибули працівники охоронної фірми. Вони затримали зловмисника та передали його співробітникам Новомосковського відділу поліції, які також прибули на місце злочину.

Поліцейські встановили, що розбійний напад скоїв 31-річний мешканець міста Новомосковська, який раніше потрапляв в поле зору правоохоронців та притягувався до адміністративної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

Потерпілий із струсом головного мозку та забоями голови був доставлений до лікарні.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій).

За скоєне нападнику загрожує позбавлення волі строком від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: