Skip to content

У мерії Дніпра з’явивився куточок Діда Мороза і красуня-ялинка

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Сьогодні у холі міської ради відкрили новорічну ялинку та привітали обдарованих дітей з Днем святого Миколая. А в    облаштованому  куточку Діда Мороза юні гості мали можливість написати побажання для міста, які прочитає Борис Філатов.

„Я побажала, щоб  місто процвітало, а в мерії  й надалі піклувалися про нас так, як сьогодні, — зізналася восьмирічна Надійка. – дуже приємно отримувати подарунки, бути у центрі уваги”.

Заступник міського голови Олександр Шикуленко зазначив, що до новорічної інсталяції запросили обдарованих дітей міста – переможців загальноукраїнських творчих і спортивних першостей. Аби подякувати їм та вручити солодкі та корисні подарунки – годинник з символікою Дніпра.

Подарунки отримали 20 переможців обласних і загальнонаціональних конкурсів. Зокрема, обласного художнього конкурсу «Карта України» та Всеукраїнського конкурсу «Я можу врятувати життя» (м. Київ).

Свято, яке влаштували дітворі міста, супроводжували казкові персонажі – лісові зайці та Дід Мороз. А святкові вогні на ялинці засвітили ще довго даруватиме святковий настрій.

„Щиро бажаємо, щоб День святого Миколая став для вас і для всіх дітей Дніпра радісним початком зимових свят», – сказав Олександр Шикуленко.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: