Skip to content

Харчування дітей Дніпра контролюватимуть батьки

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Марусов.

 

 «Харчування дітей – одне з важливих питань, і з цього приводу до нас надходил

unnamed-3о чимало скарг, — зазначив він. – Міська влада зацікавлена у вирішенні проблем, у тому щоб якість навчання і харчування в школах значно покращилася. Тому ми й залучаємо до контролю Батьківську раду, яка запрацювала при міському голові».

Та міська Батьківська рада здійснюватиме не лише контроль за харчуванням дітей, а й за тим, як педагоги ставляться до вихованців, а найголовніше – за тим, куди витрачаються батьківські гроші.

В. о. керівника Батьківської ради при міському голові Володимир Єсауленко переконаний, що спільна робота буде плідною і принесе гарні результати.

unnamed-2

 

«Всі члені ради готові до активної роботи, бо давно чекали позитивних змін, — наголосив він. – Тож не пошкодуємо для гарних результатів ні часу, ні сил. До Батьківської ради увійшли фахівці різних сфер і небайдужі люди. Ми вдячні міській владі за те, що долучили нас до такої важливої роботи. Вона на користь дітям, а отже, і місту».

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: