Skip to content

Борг понад 74 тис. грн буде повернутий державі

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%ba

Господарським судом Дніпропетровської області задоволено позов прокуратури області в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області до товариства з обмеженою відповідальністю  про розірвання договору оренди будівлі та стягнення з підприємства  заборгованість з орендної плати та пеню у сумі понад 74 тис. грн.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури України в Дніпропетровській області.

Встановлено, що у 2015 році між Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Дніпропетровській області та вказаним товариством  з обмеженою відповідальністю укладено договір оренди будівлі вартістю понад 720 тис грн, розташованої у Жовтих Водах. Проте, майже протягом всього строку оренди підприємство не сплачувало плату за користування майном, внаслідок чого утворився борг з орендної плати на суму понад 74 тис грн.

Наразі за втручання прокуратури вказаний договір оренди розірвано, державну будівлю буде повернуто територіальній громаді міста, а також підприємство у примусовому порядку змушене сплатити зазначену заборгованість у повному обсязі.

Вживаються заходи до виконання рішення суду.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: