Skip to content

На Дніпропетровщині затримали посадовця-хабарника

Nataliya Adamovich

Nataliya Adamovich

%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b7%d1%8cЗа інформацією заступника начальника – начальника кримінальної поліції ГУ НП в області Олега Грозя, це було зроблено у першу добу проведення оперативно-профілактичних заходів.

«Згідно з рішенням керівництва Національної поліції оперативно-профілактичні заходи, які спрямовані на покращення криміногенної ситуації, проводяться в усіх регіонах України, — сказав він. — На Дніпропетровщині практична фаза стартувала сьомого листопада та триватиме до кінця місяця. До неї залучені всі підрозділи поліції».

За перший день поліцейські Дніпропетровщини зареєстрували 115 кримінальних правопорушень, за відкритими кримінальними провадженнями вилучили 39 одиниць зброї та боєприпасів, розшукали шістьох осіб, які переховувалися від органів слідства та суду, задокументували факт отримання неправомірної вигоди посадовцями.

Так, працівники управління захисту економіки спільно зі слідчими задокументували злочинну діяльність двох посадових осіб, які вимагали у директора одного із ТОВ 26 тисяч гривен за передачу в довгострокову оренду приміщення. Під час отримання другої частини грошей одного з посадовців затримали.

На блокпосту біля села Андронівка при перевірці документів один з пасажирів автомобіля добровільно видав поліцейським 8 гранат РГН з запалами до них, 60 патронів калібру 5,45, а також патрони калібру 7,62.

Також в полі зору поліцейських — власники зареєстрованої зброї. За словами Олега Грозя, в ході оперативного відпрацювання за добу перевірено 378 осіб. Виявилося, що громадяни часто порушують правила носіння та зберігання зброї. Тільки за добу за порушення правил зберігання було вилучено 45 одиниць зброї.

Євгенія Рождественська

Категория: Криминал, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: