Skip to content

Молодіжна рада Дніпра нового скликання зібралася на перше засідання

Юлия Мухина

Юлия Мухина

_mg_4137Молодіжна рада Дніпра призначила найкращим студентам 16 стипендій від мерії міста.

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

2-1

Молодіжна рада Дніпра нового скликання зібралася на перше засідання. До неї увійшли 54 представники активної молоді міста. На засіданні, яке вперше в історії відбулося в сесійній залі Дніпровської міської ради, зареєструвалося 40 учасників.

Привітати юних політиків прийшли заступник міського голови Дніпра Олександр Санжара та радник мера Одарка Біла.

3

«Це не випадково, що зараз ви сидите на місці депутатів міської ради Дніпра. Ви, Молодіжна рада міста, також можете впливати на наше з вами життя. Від того, як ви для себе визначите свої повноваження та зрозумієте, чим будете займатися, залежить ваша подальше доля. Я вам бажаю успіхів у вашій роботі, щоб усе вдалося», – сказав Олександр Санжара.

На засіданні Молодіжна рада призначила найкращим студентам міста 16 стипендій від міської ради Дніпра. За це рішення проголосували 39 присутніх. Загалом за рік таку стипендію отримують 100 студентів.

4

32 стипендії призначає Молодіжна рада. Загальна сума виплат на рік сягає майже 900 тис. грн.

«Раніше багато років Молодіжна рада існувала лише «для галочки». Зараз ми нарешті бачимо, що вона працює, ухвалює реальні рішення. Щоб призначити ці іменні стипендії від міської ради, навіть була створена спеціальна комісія, яка розглядала кожного кандидата на виплати», – зазначила Одарка Біла.

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: