Skip to content

Розпочався дитячий форум з безпеки дорожнього руху (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%84%d0%be%d1%80Його ініціатори — соціально активна, творча та небайдужа молодь, яка не бажає стояти осторонь від проблем дорожньої безпеки. Вони на «відмінно» знають Правила дорожнього руху, надання першої долікарської допомоги, й у них є креативні ідеї, як заохотити до навчання інших.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Ці діти впевнені, аби досягти бажаних змін, починати потрібно з себе. Всі вони представники юних інспекторів руху, тож не дивно, що вибрали для своєї громадської діяльності саме дорожню сферу.

%d1%84%d0%be%d1%802

Мета Форуму — навчання однолітків дорожнім правилам нестандартно та цікаво, профілактична робота в цьому напрямку, виховання відповідальних майбутніх водіїв, підвищення дорожньої культури в Україні.

У Форума вже є своя сторінка в популярній соціальній мережі. На ній діти будуть викладати фото та відео уроків БДР, соціальних акцій, флешмобів, а також обговорюватимуть питання дорожньої безпеки та шукати шляхи їх вирішення.

«Національна поліція України безумовно схвалює творчу ініціативу юних учасників дорожнього руху», — зазначає начальник Управління БДР Іван Прохоренко. — «Зі свого боку ми обіцяємо учасникам необхідну підтримку, комунікацію з дорослими організаціями та популяризацію цієї ідеї серед населення».

Приєднатися до спільноти може кожен бажаючий, якому не байдужі проблеми безпеки дорожнього руху.

%d1%84%d0%be%d1%803

А ви бажаєте пересуватися дорогами України безпечно та впевнено?

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: