Skip to content

Підпільний спортивний фармацевт виготовив заборонені медпрепарати на мільйон гривень (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%84Серед них — сильнодіючі і незареєстровані в Україні.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Препарати були виявлені під час обшуку у чоловіка, що займався незаконним розповсюдженням сильнодіючих лікарських засобів та вигаданих торгових марок анаболічних стероїдів на території Дніпропетровської та інших областей України.

Ефіри тестостерону, нандролон, метандієнон та інші подібні препарати розходилися до клієнтів Запоріжжя, Кривого Рогу, Києва, Харкова, Львова, Одеси та інших регіонів держави.

%d1%841

Схема була звичною для інтернет-наркоторгівців та реалізаторів незаконного допінгу: реклама у соцмережах, використання Інтернет (електронні пошти різних доменів, а також за допомогою мессенджеру «Скайп»), підпільний підприємець зв’язувався із покупцями та відсилав їм продукцію за допомогою кур’єрської служби.

Виторг отримував на пластикову картку комерційного банку та на електронні гаманці Easy Pay і WebMoney.

Загалом у чоловіка вилучено більше двох літрів та близько семи тисяч пігулок різних препаратів.

%d1%842

Наразі вилучені речовини, препарати та інші предмети направлені на дослідження до Дніпропетровського НДЕКЦ МВС України.

Відкрито кримінальне провадження за статтею ст. 321 Кримінального кодексу України, максимальна санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до десяти років.

На теперішній час проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків підпільного спортивного фармацевта, виявлення можливих каналів розповсюдження сильнодіючих лікарських засобів та інших препаратів.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: