Skip to content

Замах на зґвалтування неповнолітньої особи

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b0Нікопольським відділом поліції ГУНП в Дніпропетровській області здійснюється досудове розслідування за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ч.1 ст. 309) та за фактом замаху на зґвалтування неповнолітньої особи (ч.2 ст.15, ч.3 ст.152) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в прес-службі нацполіції в Дніпропетровській області.

Під час досудового розслідування встановлено, що житель Нікополя, який був раніше судимий за вчинення умисного вбивства, придбав наркотичну речовину канабіс та незаконно зберігав її за місцем проживання. В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання працівники поліції виявили та вилучили наркотичну речовину «канабіс».

Крім цього, у серпні 2016 року громадянин намагався вчинити злочин проти статевої свободи та статевої недоторканності неповнолітньої особи.

Після обшуку чоловіка було затримано в порядку ст.208 КПК України та цього ж дня повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 309 та ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України. Нікопольським міськрайонним судом 23.10.2016 підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі громадянин перевіряється на причетність до вчинення інших злочинів на території Нікополя, у тому числі до 2-х вбивств, які викликали значний суспільний резонанс. Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво здійснюється Нікопольською місцевою прокуратурою.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: