Skip to content

Військовослужбовці конвойного батальйону завітали до історичного музею ім. Яворницького

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bc%d1%83%d0%b7Дніпропетровський історичний музей ім. Яворницького протягом багатьох років проводить екскурсії для українських військовослужбовців, які знайомляться зі сторінками історії Дніпровського краю.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України.

%d0%bc%d1%83%d0%b72

Нещодавно до Дніпровського історичного музею завітали військовослужбовці конвойного батальйону Національної гвардії України. Для гвардійців провели екскурсію по експозиції «Давня історія краю» в залі були представлені різноманітні скіфські колекції музею: кам’яні баби (VI-IV ст..ст. до н.е.); зброя — мечі, кинджали, вістря стріл, дротиків, списів; кінська збруя — вудила, псалії, пряжки; предмети прикладного мистецтва у «звіриному стилі»; предмети з міфологічними зображеннями: дзеркало з малюнком, каблучка з зображенням карлика, що їде верхи.

%d0%bc%d1%83%d0%b73

Відвідання експозиції музею в черговий раз підтвердив високий рівень патріотизму у військовослужбовців Національної гвардії України та гордість за наше славне минуле.

І хоча в таких місцях не прийнято проводити фото- та відео-зйомку, для гвардійців зробили виняток і наприкінці екскурсії дозволили фотографуватись на фоні експозицій музею.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: