Skip to content

Ударив водія таксі ножем в голову та шию и поїхав на його авто

Юлия Мухина

Юлия Мухина

taksiiЗловмисник наніс 27-річному водію таксі кілька ударів ножем в голову та шию, після чого заволодів його автомобілем.

В ніч на 24 вересня до Покровського відділення поліції надійшло повідомлення по лінії «102» про те, що людина кличе на допомогу.

Співробітники поліції встановили, що 23 вересня близько опівночі на території мікрорайону Індустріальний неподалік станції швидкісного трамваю «Індустріальна». Після цього зловмисник заволодів транспортним засобом та намагався втекти з місця злочину. Проте проїхавши незначну відстань, допустив зіткнення з деревом, де пізніше і було виявлено автомобіль. Сума матеріального збитку встановлюється.

Потерпілому водієві таксі одразу ж надали медичну допомогу та доставили до міської лікарні.

taksii2

В ході проведення оперативно-розшукових заходів із залученням кінологічної служби, співробітники поліції протягом доби виявили та затримали зловмисника. Ним виявився 18-річний місцевий житель, раніше не судимий. Провина останнього підтверджується особистим зізнанням та впізнанням потерпілого. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділом Покровського відділення поліції за даним фактом внесеновідомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Наразі слідство триває.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: