Skip to content

Жінці, що обкрадала пенсіонерів, прокуратура вимагає більш суворого покарання

Юлия Мухина

Юлия Мухина

пенсНа Дніпропетровщині прокуратура вимагає більш суворого покарання жінці, яка ошукала пенсіонерів на суму понад 6 тисяч гривень.

Про це повідомили в прес-центрі Прокуратури в Дніпропетровській області.

Прокуратура Дніпропетровської області оскаржує вирок Баглійського районного суду Дніпродзержинська у зв’язку з м’якістю призначеного покарання 49-річній жінці, яка шахрайським шляхом заволодівала грошовими коштами пенсіонерів (ч.2 ст.185 та ч.1,2 ст.190 КК України).

Встановлено, що упродовж березня-квітня 2016 року обвинувачена, видаючи себе за працівника соціальної служби, повідомляла людям похилого віку, що може придбати для них продукти харчування по низьким цінам. Після отримання грошових коштів від довірливих пенсіонерів зловмисниця зникала.

Крім того, керуючись корисливими мотивами, підсудна прийшла до квартири знайомої та попросила її пенсійну картку, начебто задля повернення грошових коштів, які вона брала у борг. Отримавши ПІН-код картки, зловмисниця зняла та заволоділа грошовими коштами жінки на суму 2000 гривень.

Загалом жінка ошукала 8 потерпілих на суму понад 6 тисяч гривень.

Суд призначив їй покарання у вигляді двох років обмеження волі, проте вказане рішення наразі оскаржується прокуратурою в Апеляційному суді Дніпропетровської області.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: