Skip to content

Марина Філатова привітала «ювіляра» з 50-річчям (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

метеор5 вересня стадіон «Метеор» приймав вітання з нагоди ювілею.

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міськради.

На святкові урочистості з нагоди 50-річчя стадіону завітали представники обласної та міської влади, відомі в минулому спортсмени, президенти різних спортивних федерацій. Від міської влади Дніпра ювілярів привітав директор департаменту гуманітарної політики міської ради Геннадій Глядчишин, який вручив працівникам стадіону подяки міського голови.

метеор2

 «Впевнений, що нема жодного дніпровця, у якого б не було яскравих спогадів про «Метеор». Легендарний стадіон, на якому зросли багато спортсменів, були великі ігри, змагання, яскраві перемоги. Бажаю, щоб у нинішні часи стадіон у складі всього спортивного комплексу «Метеор» зажив новим життям – з новою силою, енергією, сучасними потужними можливостями. Зі святом!», – сказав Геннадій Глядчишин.

На заході виступили творчі колективи, юні гімнастки. Також був продемонстрований фільм «Метеор – погляд у майбутнє» про СК «Метеор», його можливості та розвиток.

метеор5
Зі святом усіх присутніх привітала і президент Федерації легкої атлетики Дніпра Марина Філатова.

«Від федерації легкої атлетики міста зазначу, що робитимемо все можливе, щоб піднімати престиж королеви спорту на нову висоту, а спортивному комплексу «Метеор» бажаю відродження й процвітання», – зазначила Марина Філатова.

метеор4

Стадіон «Метеор» відкрили в 1966 році. На початку двотисячних була проведена реконструкція споруди. Тривалий час (до відкриття нового стадіону «Дніпро-Арена») майданчик був домашньою ареною футбольного клубу «Дніпро».

метеор3
Нагадаємо, СК «Метеор» розглядається як майданчик для проведення пісенного конкурсу «Євробачення», у випадку якщо головна пісенна подія Європи таки відбудеться в Дніпрі.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: