Skip to content

Умисне вбивство на замовлення скасовано — організатора затримали (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

убПравоохоронні органи Дніпропетровщини затримали мешканця одного з районів області, який підозрюється в організації вчинення умисного вбивства на замовлення (ч.2 ст.15, ч.2 ст.115 КК України).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури в Дніпропетровській області.

Слідство встановило, що через багатомільйонний борг підозрюваний вирішив позбавити життя боржника, який уникав виплати боргу, маючи надію отримати заборговані гроші від родичів останнього.

уб2

Життя боржника замовник оцінив у 35 000 доларів США. Для втілення задуму він підшукав виконавця злочину та, надавши останньому завдаток у 5 000 доларів США, виїхав з міста, маючи на меті забезпечення власного алібі.

Про злочин, що готується, правоохоронні органи повідомив сам виконавець. Останні ж імітували вбивство, а згодом затримали й самого замовника. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину та обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.уб3

Довідково: санкцією вказаної статті передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

уб4

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: