Skip to content

Син забив до смерті власну матір (ВІДЕО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Поліцейські Самарського відділення поліції м. Дніпра встановили, що 46-річний чоловік раніше неодноразово бив матір, яка вже більше трьох років не вставала з ліжка через хворобу ніг, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області

Через це підозрюваний знаходився на обліку правоохоронців за насильство в сім’ї. Проте профілактична робота та бесіди з правоохоронцями про неприпустимість завдавати тілесних ушкоджень члену родину, тим більше хворій 66-річній матері, не завадили зловмиснику після чергової сварки сильно побити жінку.

18 липня о 17:00 чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння завдав жінці 5-6 ударів по голові. Залишивши побиту матір, він пішов з дому та продовжив вживати горілку. Наступного дня вранці до будинку прийшла сусідка, яка доглядала неходячу жінку. Саме вона виявила померлу та повідомила про це в поліцію. Коли правоохоронці прийшли до будинку, підозрюваного чоловіка там не виявилося. Знайти його вдалося лише в приміщенні сарайного типу, де він, весь скривавлений, ховався від поліції. Виявилося, що протверезівши та побачивши забиту ним до смерті матір, він спробував накласти на себе руки, порізавши вени на руці.

Надавши першу лікарняну допомогу, чоловіка доставили до Самарського відділення поліції м. Дніпра та опитали. Від нього отримали зізнання у побитті жінки, яке призвело до смерті. Зловмиснику загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

P.S. За довідкою судмедекспертизи, яка щойно надійшла, смерть потерпілої настала в результаті серцевої недостатності. Слідство триває.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: