Skip to content

Цієї неділі Дніпро прийматиме масштабну спортивну подію – Interpipe Dnipro Half Marathon

Людмила Гейко

Людмила Гейко

29Призовий фонд у 23 тис грн., 1,5 тис учасників із 9 країн, вісім різних дистанцій та головне – чудовий настрій і прагнення до здорового майбутнього. 22 травня в місті на Дніпрі стартує напівмарафон Interpipe Dnipro Half Marathon. Організатори кажуть: спортивна подія відбудеться за будь-якої погоди. Про особливості забігу говорили на прес-конференції 19 травня.

Міський голова Борис Філатов зазначив, що напівмарафон є частиною його стратегії «Дніпро – спортивна столиця». Він також звернувся до спортсменів з проханням виважено підходити до підготовки й дбати про здоров’я, бо ж дистанція у 21 км – серйозне випробування. Очільник міста також подякував усім, хто допоміг організувати Dnipro Half Marathon.

«У нас великі амбіції щодо того, щоб перетворити Дніпро на спортивну столицю. І всі разом ми зробимо для цього все необхідне», – наголосив він.

Реєстрація для участі в напівмарафоні ще триває. Долучитися може кожен охочий.
Дніпрян закликають не бути байдужими та прийти підтримати бігунів.
Новообрана президент федерації легкої атлетики Дніпра Марина Філатова упевнена – для спортсменів це вкрай важливо. Сама ж засновниця бігового клубу Start Dnipro також вийде на найдовшу дистанцію марафону.

«Такі події – це велике свято для міста. Це незабутнє видовище. Тому не залишайтеся вдома в неділю. Приходьте до нас і вболівайте з нами», – зазначила вона.

Кожен спортсмен, який здолає дистанцію напівмарафону, отримає на згадку про спортивне досягнення пам’ятну медаль.

Генеральний директор компанії Run Ukraine – організатор марафону – Дмитро Черніцький упевнений, що майбутній забіг сприятиме розвитку спортивного туризму в Україні та в місті на Дніпрі.

«Спасибі меру міста. Це свято спорту для тих людей, які ведуть здоровий спосіб життя. Наша ідея – розвивати спортивний рух», – сказав Дмитро Черніцький.

На подальшу співпрацю розраховує титульний спонсор напівмарафону, який зацікавлений, щоб такі спортивні ініціативи стали для Дніпра доброю традицією.

«Міський півмарафон — це модно, цікаво, сучасно. Підтримуючи INTERPIPE   Dnipro Half Marathon , ми хотіли принести цей тренд і в рідне місто. Цього року дніпрянам уже не потрібно буде їхати до Києва, щоб пробігти півмарафонську дистанцію. Досить просто прийти в центр Дніпра»,- зазначив директор із корпоративних відносин компанії ІНТЕРПАЙП Дмитро Кисилевський.

Як повідомлялося, в програмі напівмарафону – чотири дорослих забіги. Найдовший – 21 км. Маршрут – два кола Набережною через Центральний міст. На ділянці встановлять пункти гідратації, душові, пункти харчування та масажні зони. По всій дистанції чергуватимуть карети швидкої допомоги. За безпекою стежитиме поліція. Крім того, будуть дистанції довжиною 10, 5 і 2 км. Маленькі дніпряни випробують свої сили у забігах на 1000, 500 і 100 м.

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: