Skip to content

У Дніпропетровську передбачили перемогу Джамали

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Вчора співачка від України впевнено пройшла до фіналу «Євробачення».

джамала 12

А незадовго до поїздки на престижний пісенний форум до Стокгольму Джамала радувала своїм виступом дніпропетровців. Аплодуючи зірковій гості стоячи, вдячні шанувальники щиро бажали їй перемоги. Коли я слухала вчорашній виступ Джамали, згадалося, як під час концерту у оперному театрі якась жіночка весь час емоційно викрикувала, що наступний її приїзд у наше місто буде вже у якості переможниці «Євробачення»…

І ось результати другого півфіналу «Євробачення-2016», який завершився у Стокгольмі пізно ввечері у четвер, 12 травня: українка Джамала впевнено пройшла до фіналу, зі сльозами на очах виконавши композицію «1944» про депортацію кримських татар під час Другої світової війни. На прес-конференції після виступу вона сказала журналістам: «Пісня присвячена всім кримським татарам, всім українцям, моїй країні!».

Сильний голос, емоційне виконання і ефектна, без надмірностей презентація зробили свою справу. До них можна сміливо додати щирі побажання та віру  у Джамалу її  дніпропетровських прихильників.

До фіналу пройшли представники ще дев’яти країн: Австралії, Болгарії, Польщі, Ізраїлю, Латвії, Сербії, Грузії, Литви, Бельгії.

Цього року на конкурсі почала діяти нова система голосування — голоси національних журі та телеглядачів рахуються окремо. Ця система покликана підтримати інтригу щодо переможця конкурсу до оголошення останнього результату.

Фінал конкурсу відбудеться 14 травня. Продовжуємо вболівати за нашу Джамалу! Із 26 фіналістів, наша учасниця виступатиме двадцять першою.

Ольга Кардаш.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: