Skip to content

Індія та Україна — новий рівень співпраці

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Про співпрацю в галузях бізнесу, ІТ, туризму і особливості вегетаріанства говорили Борис Філатов і Посол Індії Манодж Кумар Бхарті
Индия
Індійський амбасад виділив зустріч із очільником міста на Дніпрі як один із найголовніших пунктів свого візиту до Дніпропетровська. В ході відкритого діалогу Борис Філатов підкреслив, що перш за все зацікавлений у створенні робочих місць та залученні інвестицій до Дніпропетровська. На згадку про зустріч вони обмінялися автентичними сувенірами, що підкреслюють колорит Дніпропетровська та Індії. На майбутнє сторони домовилися не втрачати жодної можливості для співпраці.

«Ми відкриті світу. Готові співпрацювати та чекаємо інвестицій. Для нас ця зустріч має велике значення», — сказав Борис Філатов.

Филатов

Міський голова запевнив – індійське представництво може розраховувати на всебічне сприяння від муніципалітету. Серед запропонованих проектів, які можуть стати спільними – розвиток індустріального парку. Також у вересні місто чекає на приїзд індійських бізнесменів. Це стане черговим кроком у підвищенні бізнесового потенціалу міста на Дніпрі.

Манодж Кумар Бхарті заявив, що Індія та Україна упевнено переходять на рівень спільної співпраці. У той час, як раніше стосунки між країнами будувалися в форматі продавець-покупець.

«Усі ці напрямки надзвичайно важливі для країни. Як прогресивний мер, я розумію це і робитиму все від мене залежне, аби підтримати їх. Необхідно перейти у більш практичну площину. Для мене важливі робочі місця, залучення інвестицій і щоб гроші залишалися у місті», — сказав очільник міста.

В ході зустрічі сторони домовилися також про проведення у Дніпропетровську міжнародного дня йоги. Очікується, що він пройде 21 червня. Дніпро, як спортивна столиця, прийматиме його на вищому рівні.
Зазначимо, що здатність говорити зі світом на рівних і постійний пошук міжнародного співробітництва – одні з основних пріоритетів Бориса Філатова на посаді очільника Дніпропетровська. Лише за останні місяці місто на Дніпрі приймало в себе рекордну кількість поважних делегацій з Європи та США.
Борис Філатов переконаний – підтримка світу – одна з умов розвитку економіки Дніпропетровська.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: