Skip to content

На фестивалі духовних піснеспівів у Дніпропетровську вперше разом заспівають 400 солістів

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Це за словами заступника міського голови Олени Молошної та начальника управління культури та мистецтв міської ради Євгена Хорошилова й стане основною родзинкою традиційного пісенного форуму, який у нашому місті проходитиме вже тринадцятий рік поспіль.

DSCF3569
— Незалежно від віку та рівня професійності про найвищі духовні цінності будуть співати світські й духовні колективи, — наголосила Олена Молошна. – Цього року ми зустрічатимемо 19 колективів із Дніпропетровськв та Харкова. Збираються приєднатися учасники із Запоріжжя й Кривого Рогу, дозі надходять заявки ще й з інших міст. Загалом на Монастирському острові зберуться понад 400 виконавців.
Евген Хорошилов повідомив, що родзинкою XIII Всеукраїнського фестивалю духовних піснеспівів «Наддніпрянські Пасхальні піснеспіви», який проходить в рамках програми міського голови Бориса Філатова „Дніпропетровськ – культурна столиця” одночасно одну з відомих композицій виконає 400 солістів. Крім цього, гостей та учасників чекає ще багато приємних творчих моментів. Захід розпочнеться 14 травня о 12:00 на майдані біля Свято-Миколаївського храму.

Всеукраїнський фестиваль «Наддніпрянські Пасхальні піснеспіви» заснований міською радою та Дніпропетровським єпархіальним управлінням УПЦ. За роки існування цього престижного пісенного форуму у ньому взяли учать більше 10 тис виконавців з 22 міст України й світу.

Юлія Бабенко, фото автора.

Категория: Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: