Skip to content

Майстриня з Дніпра отримала найвищі нагороди на міжнародному кондитерському конкурсі

Ксенія Куземко

Мастерица из Днепра получила высшие награды на международном кондитерском конкурсе

На престижному міжнародному фестивалі кондитерського мистецтва Puglia CAKE Festival 2024 майстриня із Дніпра Ірина Роменська отримала найвищі нагороди за свої вишукані торти. Її роботи вразили журі та учасників конкурсу оригінальністю та майстерністю виконання. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на сайт gorod.dp.ua

Кондитерка Ірина успішно виступила на конкурсі, змагаючись у трьох категоріях. Всі три представлені нею торти були відзначені журі: один торт отримав перше місце, а два інших – другі.

«На цьому фестивалі вперше приймала участь в конкурсі кондитерів-декораторів наживо, до цього тільки онлайн. Дуже хвилювалась, але змагалась аж у трьох категоріях! В одній з категорій отримала 1 місце.

В двох інших – 2 місце. Емоції неперевершені! Одна з моїх робіт на конкурс принесла перше місце в категорії Modelling” Legendary Cоmedians”. Височина торта – 80 см. Друга моя робота на фестивалі в категорії Hand painted cake ” Colossal Movies” отримала друге місце. Надихнулась я фільмом ” Форрест Гамп “.

І третя моя робота в категорії Realistic Miniature Modeling булла на вільну тему. За цю леді отримала друге місце»», – йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, у Дніпрі популярний кондитер створив торт у вигляді BMW X5.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: