Skip to content

Яка форма навчання буде у закладах Дніпропетровської області у новому навчальному році

Навчальний рік 2024-2025 на Дніпропетровщині - Наше Місто

З наступного тижня розпочинається новий навчальний рік, і Дніпропетровська область готова зустріти учнів та студентів. Незважаючи на триваючу війну, пріоритетом залишається забезпечення безпечних умов для навчання. Яка форма навчання буде у закладах Дніпропетровської області у новому навчальному році, повідомляє «Наше місто» з посиланням на обласну владу.

Школи: Більшість шкіл області – 618 закладів (76,6%) – працюватимуть в очному або змішаному форматі. Це означає, що учні зможуть навчатися безпосередньо у своїх класах, а під час повітряних тривог переходити в укриття, якими обладнано всі ці заклади. У школах, де укриття не розраховані на всіх учнів, навчання відбуватиметься в дві зміни.

Навчальний рік 2024-2025 на Дніпропетровщині - Наше Місто

Дитячі садочки: Для дошкільнят передбачено різні форми навчання: очну, дистанційну та змішану. Близько 65 тисяч дітей зможуть відвідувати дитячі садки. Офлайн буде працювати 93 заклади, дистанційно — 286 закладів, змішана форма — 492 заклади.

Вищі та професійно-технічні заклади: Більшість закладів вищої освіти обрали змішану форму навчання, поєднуючи очні заняття з дистанційними. Заклади фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти також надають різноманітні формати навчання: очну, змішану та дистанційну. Заклади фахової передвищої освіти: очна форма — 3 заклади, змішана — 40, дистанційна — 18. Заклади професійної (професійно-технічної) освіти: очна форма — 6 закладів, змішана — 30, дистанційна — 13.

Нагадаємо, раніше ми писали, які форми освіти доступні школярам.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Освіта

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: