Skip to content

У Дніпрі вандали викрали антипаркувальні стовпчики, аби паркуватися на пішохідній доріжці

У Дніпрі вандали викрали антипаркувальні стовпчики, аби паркуватися на пішохідній доріжці

У Дніпрі біля аквапарку та ресторану, що належать одіозному бізнесмену Олександру «Наріку» Петровському, невідомі особи викрали антипаркувальні стовпчики. Це призвело до того, що безпечна пішохідна зона перетворилась на додаткову парковку для відвідувачів закладів. Місцеві мешканці обурені, адже автомобілі тепер паркуються прямо на пішохідній доріжці, – пише «Наше Місто» з посиланням на ДніпроTV.

Містяни занепокоєні цим «нововведенням». Зокрема, Людмила, яка щодня гуляє на набережній зі своїми дітьми, висловила занепокоєння за їхню безпеку.

«Тут щовихідних не вистачає місць для паркування біля аквапарку, тому багато автомобілів ставлять прямо на пішохідній зоні. Можливо, це було зроблено навмисно. Нам це не подобається», – каже дніпрянка.

Пошкоджено п’ять стовпців, що були зламані вночі, про що повідомив один із працівників аквапарку. Він зазначив, що стовпчики були не зрізані, а саме зламані, що вказує на навмисний характер дій.

Особливо цікаво, що стовпчики зникли саме біля ресторану Олександра «Наріка» Петровського, що викликає підозри щодо можливого зв’язку між цими подіями та бажанням збільшити кількість паркомісць. Проте, офіційних доказів цьому немає.

Комунальні служби оперативно провели аварійно-відновлювальні роботи та встановили нові антипаркувальні стовпчики. Міська рада заявила, що до поліції звертатися не планує, проте закликає містян не псувати міське майно. Головна спеціалістка відділу забезпечення діяльності міського голови Валерія Лукомець зазначила, що будь-який самовільний демонтаж міських конструкцій є незаконним.

Протягом дня нові стовпчики були встановлені.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі встановили делінеатори та нанесли дорожню розмітку на перехресті пр. Богдана Хмельницького та повороту до с. Мирне.

Фото: ДніпроTV.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: